[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Legalance ®
Juridische diensten
Legalance ®
Juridische diensten voor particulieren
Heb je als particulier gedoe met de overheid? Moet je iets met een ‘onderhandse akte’ regelen? Of loop je tegen vraagstukken of onrecht aan?

Het recht speelt een rol in het dagelijks leven van mensen, zakelijk en privé. Natuurlijk voorkom je het liefst onaangename verrassingen. Misschien zie je als een berg op tegen het regelen van je juridische zaken of heb je er al slapeloze nachten door gehad. Maak het jezelf makkelijker.

Met kennis van en ervaring in zowel privaatrecht als publiekrecht heeft Legalance de juiste invalshoek bijna altijd voor handen. Bij Legalance kun je terecht voor diensten op het gebied van het bestuursrecht, erfgoedrecht, intellectueel eigendomsrecht, kunstrecht, mededingingsrecht, mensenrechten, omgevingsrecht, privaatrecht, privacyrecht en veterinair recht.

Hieronder vallen o.a.
• het schrijven van een zienswijze, bezwaar- of beroepschrift;
• schrijven / voorbereiden dagvaarding of verzoekschrift;
• correspondentie met uw wederpartij;
• het opstellen van een overeenkomst (of 'onderhandse akte').

Voor elke opdracht geldt: vertrouwelijkheid is vanzelfsprekend.

Legalance denkt met je mee en helpt je je weg vinden in het juridsiche landschap. Ze geeft je de uitleg die je nodig hebt om jouw zaak en positie beter te begrijpen en/of te hanteren. Want je moet weer verder kunnen met je leven. Klinkt dit alles als een uitkomst? Wees welkom, de koffie staat klaar. Of neem contact op voor meer informatie.

De diensten van Legalance betreffen die van een 'gewone' universitair opgeleide jurist. Wat is het verschil met een advocaat? Een advocaat heeft meer procesbevoegdheden, heeft meer opleiding gevolgd, is verplicht zich te blijven bijscholen en moet zijn/haar kantoor op een bepaalde wijze organiseren. Daardoor is het uurtarief van een advocaat hoger. Bij inschakeling van Legalance behoud je altijd de mogelijkheid jouw kwestie over te dragen aan een advocaat.

Als rechtzoekende vind je misschien ook op de pagina met links nuttige aanknooppunten. En in de web store zijn handige documenten te vinden.
Particuliere diensten
© Legalance, The Netherlands 2010-2023 - All rights reserved | Algemene voorwaarden | Privacy | Disclaimer
Legalance® Juridische diensten
Naar Nederlandse informatie over juridische diensten voor particulieren
To English information about legal services for private individuals