Jurist voor ondernemers
Jurist voor jouw bedrijf

Sta je als ondernemer op het punt in zee te gaan met een klant, partner of leverancier? Heb je zaken te regelen met de overheid? Moet je privacybeleid worden ingericht? Of heb je gewoon behoefte aan een juridische vraagbaak?

Als ondernemer loop je tegen heel wat juridische vraagstukken aan. Het liefst wil je je samenwerkingen goed geregeld hebben, niet alleen voor het gezamenlijk succes, maar ook om het goed te kunnen afsluiten. En je wilt boetes, geschillen en andere problemen voorkomen. Maak het jezelf makkelijker met een jurist.

Met kennis van en ervaring in zowel privaatrecht als publiekrecht heeft Legalance de juiste invalshoek bijna altijd voor handen. Diensten kunnen zijn op het gebied van het bestuursrecht, horecarecht, erfgoedrecht, intellectueel eigendomsrecht, kunstrecht, mededingingsrecht, mensenrechten, omgevingsrecht, privaatrecht, privacy & ICT-recht en veterinair recht. Hierbij kun je denken aan o.a.

  • het schrijven van een zienswijze, bezwaar- of beroepschrift;
  • het opstellen en beoordelen van overeenkomsten en algemene voorwaarden;
  • hulp bij de deponering van (jouw handelsnaam als) een merk;
  • faciliteren van de transitie van schijnzelfstandigheid naar ondernemerschap;
  • juridische implementatie van privacy (AVG)- en cybersecurity-maatregelen in je bedrijfsvoering.

Legalance denkt juridisch, commercieel en creatief met je mee, maakt ingewikkelde materie begrijpelijker en geeft je graag de uitleg waarmee je aan de slag kunt. Zo betaalbaar mogelijk. Want je moet zorgeloos kunnen ondernemen en je kunnen richten op je vakgebied.

Neem gerust contact op
voor meer informatie of nadere kennismaking.

Bekijk ook de artikelen en blogposts èn de web store voor handige documenten.

Informatie over jurist voor ondernemers (geen advocaat) met afbeelding jurist en labrador bij Dorpskerk Spijkenisse